Select Page

Duplo iSaddle – це універсальна система брошурування дротяною скобою (з котушок – швейними головками HOHNER) для роботи з офсетними та цифровими тиражами. З трьох веж чудово підбираються та подаються практично будь-які офсетні відбитки. Вся система повністю управляється за допомогою PC-контролера. Він також відповідає за моніторинг роботи всієї системи. Зручно та наочно для оператора, а для переналаштування із замовлення на замовлення з використанням збережених даних потрібно не більше 1 хвилини з негайним виходом на тираж.

Продуктивність системи – до 5000 брошур на годину. Унікальна відмінна риса

– Отримані після підбору комплекти бігаються перед фальцюванням, що є вкрай важливим для цифрових робіт.

– Максимально великі у своєму класі формати уможливлюють випуск продукції альбомної орієнтації формату А4, або квадратних розміром до 30 x 30 см (подаючи листи довжиною до 610 мм).

Система може обробляти листи формату від 105×210 до 356×508 мм (до 174×254 мм — у ландшафтній орієнтації) та виготовляти буклети завтовшки до 120 сторінок.

Продуктивність обладнання при підключенні пристрою бокового обрізання кромок та розподілу двійників DKT-200 – до 9000 буклетів на годину.

Розумний ВШРА успішно встановлений в SBORKA.UA : Інноваційна технологія шиття iSaddle від Duplo International

    Монастирський
    Сергій Володимирович

    +380503322194

    Заповніть заявку

    прізвище ім'я

    Назва організації

    місто, адреса

    Електронна пошта

    телефон

    предмет запиту