Select Page

Cover-1-System®

Комплекс для виготовлення кришок

Cover-1-System® – інноваційний комплекс для оперативного виготовлення кришок на вимогу від 1 екземпляра. Автоматична переналагодження комплексу виконується за штрих-кодом.

Призначений для цифрового друку, випуску фотокниг та альбомів.

Комплекс Cover-1-System®включає:

PräziCase® Pro С1 – кришкоробна машина з автоматичною переналагодженням та високою швидкістю роботи. Машина автоматично виконує обрізання куточків покривного листа та загортання кантів.

PräziTrim® С1 – автоматичний модуль для розрізання листів палітурного картону на сторони та щільні відстави для виготовлення палітурної кришки.

PräziSpine® С1 – автоматичний модуль розрізки з рулону гнучких відставів для палітурних кришок. Довжина та ширина різання налаштовуються за штрих-кодом.

PräziCoat® Pro С1 – клейова станція для гарячого клею з автоматичним контролем в’язкості клею, подачею води та таймером переднагріву.

Принцип роботи комплексу Cover-1-System®:

Весь комплекс налаштовується автоматично за штрих-кодом. Формат і тип відставу кожної нової палітурки може бути різним. Листи картону автоматично розрізаються на сторони і щільний відстав відповідно до розміру необхідного для виготовлення одиничного екземпляра книги.

Для випуску кришок з гнучким відставом, в роботу автоматично включається модульPräziSpine С1, що виконує розмотування гнучкого відставу з рулону та його обрізання на довжину та ширину, необхідну для кожного одиничного екземпляра.

Нарізані за форматом картонні сторони та відстав надходять до машини PräziCase Pro С1. Оператор проклеює лист покривного матеріалу (обкладинки) на клейовій станції PraziCoat Pro С1 і збирає заготовку кришки з готових сторінок і відставу.

Далі машина  PraziCase Pro С1 автоматично виготовляє палітурну кришку. У процесі роботи, машина автоматично виконує обрізання куточків покривного листа та загортання кантів.

Готова палітурна кришка виводиться в приймання машини.

Характеристики:

Висота кришки, мм 170 – 400
Ширина кришки, мм 229 – 660
Ширина отстава, мм 6,4 – 82
Товщина кришки, мм 1,5 – 3,5
Продуктивність, шт./год. прибл. до 240
ПОДІЛИТИСЯ:

[ishare_buttons]

    Монастирський
    Сергій Володимирович

    +380503322194

    Заповніть заявку

    прізвище ім'я

    Назва організації

    місто, адреса

    Електронна пошта

    телефон

    предмет запиту