Select Page
Довжина блоку по корінцю, мм: 140-370
Ширина блоку, мм 105-320
Продуктивність, блоків/година 1000–4000 (5000 – опція)
Товщина, мм  2-50
Розміри обкладинки (макс./хв.), мм 640×375/208×140
Щільність паперу для обкладинки, г/м2 135-400
Електроживлення, В/Ф/Гц/кВт 380/3/50/47
Займана площа (ДxШ), мм 6660×1400
Маса, кг 3580

City 4000

Клейова автоматична лінія

Клейова автоматична лінія City 4000 є молодшою ​​у лінійці Wohlenberg. Ротаційний самонаклад дозволяє працювати із клапанними обкладинками. Змінні клейові апарати дозволяють працювати з гарячим, PUR або холодним клеєм. Пристрій бічного проклеювання корінця виведено в окремий мобільний пристрій. Механізм обробки корінця блоку є потужним двошпиндельним пристроєм з роздільними інструментами для фрезерування і торшонування або мікроторшонування. Опціонально машина може бути оснащена пристроєм ручної подачі попередньо підібраних блоків або шитих блоків, а також вивідним пристроєм вертикально укладених готових блоків, що дозволяє використовувати машину як автономно, так і в лінію. Переналагодження машини та регулювання параметрів здійснюється механічно.

КОНСТРУКТИВНІ ОСОБЛИВОСТІ:

Ефективний і потужний (8.4 kW) пристрій попередньої обробки корінця блоку 2-ма інструментами: фрезою і багатозубчастою головкою, що торшонує. Остання є змінною і може бути замінена на традиційну головку, що торшонує, з 2-ма ножами і 4-ма щітками. Залежно від технологічних вимог фреза і головка, що торшонує, можуть бути налаштовані на потрібну глибину фрезерування, торшонування або мікроторшонування. Є можливість змінювати частоту обертання головки, що торшонує. Видалення відходів обробки корінця блоку проводиться потужною вакуумною системою.

2. Термоклейовий апарат має 2 регульованих по висоті барабана для нанесення клею, валик зустрічного обертання для контролю за товщиною клейового шару, пристрій автоматичного відсічення подачі клею на клейові барабани в залежності від довжини корінця, вбудовану ємність на 40 кг з термоелементами для попереднього а також систему безперервної подачі клею в клейову термостатовану ванну.

3. Клейовий апарат скріплення поліуретановим клеєм (PUR) являє собою окремий мобільний модуль із зовнішнім пристроєм попереднього розігріву клею на 20 кг Nordson BM 20. Клейовий апарат оснащений двома регульованими по висоті клеючими барабанами з нержавіючої сталі, валиком зустрічного обертання для клейового шару. У клейову змінну термостатовану ванну з покриттям тефлоновим клей подається автоматично. Клейовий пристрій також обладнаний механічними індикаторами встановлених параметрів.

4. Клейовий апарат скріплення блоків холодним клеєм має 2 регульованих по висоті барабана для нанесення клею, валик зустрічного обертання для контролю за товщиною клейового шару, пристрій автоматичного відсічення подачі клею на клейові барабани в залежності від довжини корінця. З метою забезпечення безперервної подачі клею у клейову ванну передбачена пневматична система, що з’єднується із зовнішньою ємністю з водноемульсійним клеєм.

5. Автономний мобільний дисковий пристрій бокового проклеювання блоку з регульованими по висоті і налаштовуваними на потрібну товщину блоку горизонтальними дисками і системою управління товщиною клейового шару, що наноситься. Оснащено незалежною термостатованою клейовою ємністю, що підігрівається. Диски є змінними та у стандартній комплектації мають товщину 6 мм.

6. Влаштування безперервної подачі обкладинок ротаційного типу дозволяє здійснювати безперервну подачу листів широкого спектру щільностей (135 – 400 г/м2), а також обкладинок із закритими клапанами, що суттєво полегшує виготовлення брошур та журналів із клапанними обкладинками.

7. Система попередньої бігівки обкладинок складається з 2-х незалежних валів, на яких встановлені бігувальні та фрикційні кільця транспортувальні збільшеного діаметра (100 мм). Налаштування пристрою виконується автоматично в залежності від товщини блоку.

8. Подача обкладинки до місця вкладення блоку провадиться штовхачами ланцюгового транспортера. Перед вкладенням обкладинка позиціонується з високою точністю щодо блоку.

9. Завантаження блоків здійснюється у 15 затискних кареток з попереднім зіштовхуванням та вирівнюванням. Завантаження блоків у каретки здійснюється за допомогою каналу, що транспортує, автоматично або вручну (опція).

10. Обтискний пристрій регулюється по висоті та має можливість руху разом із кареткою. Час стискання регулюється. Для шитих блоків на притискний пристрій можуть бути встановлені додаткові притискні смужки спеціального перерізу.

11. Виклад готової продукції здійснюється за допомогою транспортера, що плавно переводить блоки з вертикального положення в «лежаче» горизонтальне. Можливе встановлення 2-х потокового пристрою виведення (опція), в якому можливе перемикання з автоматичного режиму викладу на транспортер на режим «ручного викладу» з вертикальним укладанням готових блоків.

12. Управління, контроль та налаштування параметрів машини здійснюється вручну. Затискні каретки налаштовуються на необхідну товщину блоку централізовано. За допомогою пульта керування з рідкокристалічним монітором можна діагностувати машину та здійснювати контроль встановлених параметрів.

13. City 4000 за допомогою транспортера з’єднується з триножовою різальною машиною типу trim-tec 45i.

ДОДАТКОВЕ ОСНАЩЕННЯ (ОПЦІЇ):

Збільшення швидкості роботи до 5000 блоків/год;
З’єднання з лінією підбору зошитів «по прямій», під кутом 90 ° або 180 °;
Транспортуючий канал із можливістю подачі блоків вручну;
Влаштування напівавтоматичного завантаження шитих блоків;
Клейовий апарат скріплення поліуретановим клеєм (PUR);
Клейовий апарат скріплення блоків холодним клеєм;
Додатковий пристрій для попереднього обтиску шитих блоків перед вставкою в обкладинку;
Вивідний транспортер для ручного розвантаження блоків у разі автономної роботи.

ПОДІЛИТИСЯ:

[ishare_buttons]

    Монастирський
    Сергій Володимирович

    +380503322194

    Заповніть заявку

    прізвище ім'я

    Назва організації

    місто, адреса

    Електронна пошта

    телефон

    предмет запиту