Select Page

Компанія Multigraf AG відвідала рекламне агентство LIDH Reclam AB, сімейну компанію, засновану 1960 року, в якій тепер працює друге покоління. Компанія розташована у Швеції, у місті Хальмстад (Halmstad) між містами Мальмо (Malmö) та Готенбург (Gothenburg), у ній працюють 20 осіб. Основний бізнес – прямий маркетинг для членів суспільства, які нещодавно переїхали до нової спільноти чи околиці. Компанія є лідером ринку в цій галузі, а їх замовники – це зазвичай компанії, які постачають продукцію та послуги споживачам у всій країні. До 2011 року рекламна агенція LIDH Reclam AB працювала на обладнанні, що поставляється компанією Neopost. У 2017 рекламне агентство оновило парк техніки новим принтером, новим вкладником від компанії Neopost та мультифінішером CPC375 від компанії Multigraf.

Ця історія успіху почалася, коли команда LIDH Reclam AB разом із Neopost Швеція (дилером Multigraf) відвідала штаб-квартиру Multigraf AG, щоб оцінити Multifinisher CPC375. Ми шукали машину для різання, яка буде безпечно працювати на високій швидкості. Multifinisher CPC375, звичайно, задовольняв цим вимоги, а ще ми були вражені швидкістю машини. Для нас було важливо подивитися машину у роботі на нашому тиражі. Оскільки LIDH Reclam AB планувало інвестувати лише одну машину, ми хотіли детально перевірити, що вона відповідає трьом головним критеріям: висока швидкість, висока точність і безперебійне виробництво.

Оскільки в LIDH Reclam AB ми вже працювали на двох порізачах Duplo, мали стабільний робочий процес на однотипному обладнанні, але на чільне місце були поставлені швидкість і стабільність, то ми прийняли рішення на користь Multifinisher CPC375 компанії Multigraf. Нас вразив великий та добре організований склад і той факт, що машини справді виготовлялися тут. Керівник відділу новин та відеопродукції Ульф Херманссон (Ulf Hermansson) звернув увагу: «Якщо нам знадобляться запчастини, ми знаємо, що їх доставлять швидко, а також на заводі в Швейцарії можна отримати вичерпні технічні консультації з машини. Крім того, що машина відповідає нашим основним вимогам, ми ще впевнені і в Multigraf AG.

Основною продукцією нашої рекламної компанії є фляєри формату А5 та А6. Процес виробництва починається з принтера Ricoh, який друкує сторінки з адресами та рекламою з PDF-файлів на папір форматів SRA3 та SRA4. Наступний крок – це різання SRA3 формату А5, а SRA4 формату А6 на CPC375. Після цього вкладник Neopost читає матричний код на сторінці з адресою та вставляє потрібний фляєр разом зі сторінкою з адресою як перший лист у конверт. По суті ми друкуємо прямо для кінцевого споживача.

Ми дуже задоволені нашим новим мультифінішером компанії Multigraf, який дає нам стабільний, швидкий та безпечний процес. Ми сподіваємося, що зможемо різати обидва формати А5 та А6 з одного формату SRA3 у перспективі, що впорядкує процес виробництва.

Вже минуло шість місяців з моменту оновлення парку техніки, і після інсталяції Multifinisher CPC375 компанії Multigraf ми спостерігаємо значно безпечніший, швидший та стабільніший процес виробництва. Це дало потужний імпульс виробництву загалом. Замість порізки 16 сторінок за хвилину на двох машинах, зараз ми ріжемо 45 сторінок за хвилину на одній CPC375. І все це без жодних зупинок. Це просто чудово.

«Наші показники продуктивності, що зросли, свідчать, що ми із задоволенням будемо рекомендувати Multifinisher CPC375 іншим компаніям. Також ми рекомендуємо і саму компанію Multigraf, яка добре зарекомендувала себе у цьому проекті», – сказав Ульф Херманссон (Ulf Hermansson).

Multigraf дякує всім, хто був залучений до цього процесу за співпрацю. Особлива подяка Геран Віберг (Göran Wiberg) (Керуючий директор, LIDH Reklam AB), Ульф Херманссон (Ulf Hermansson) (Керівник відділу новин та відеопродукції в LIDH Reklam AB) та Йохан Ліндберг (Johan Lindberg) (регіональний менеджер, Neopost S .

Дополнительная информация Multifinisher CPC375

Ульф Херманссон (Ulf Hermansson) демонструє виробничу лінійку мультифінішера, що складається з самонакладу Mistral, CPC375 та укладача стопи PST

Історія нашого успіху з Multifinisher CPC375

    Монастирський
    Сергій Володимирович

    +380503322194

    Заповніть заявку

    прізвище ім'я

    Назва організації

    місто, адреса

    Електронна пошта

    телефон

    предмет запиту