Select Page
Максимальна швидкість роботи До 130 м/хв
Щільність паперу 60 – 120 г/кв.м
Ширина паперу 420 – 500 мм
Види спуску смуг у 2 або 3 струмки
Формат книжкового блоку Довжина: 145 – 345 мм. Ширина 145 – 330 мм.
Товщина книжкового блоку До 50 мм

Libra One

Комплекс Libra One

Libra One може бути налаштована як для роботи в лінію з ЦПМ, так і в режимі off-line, забезпечуючи високу продуктивність на швидкості до 130 м/хв. Система дозволяє створення 12-ти або 18-сторінкових зошитів із попередньо надрукованого роля. Кожен книжковий блок може містити унікальну кількість зошитів, а кожен зошит – відрізнятиметься за форматом для того, щоб виробляти книжкові блоки зі змінним обсягом сторінок та розміром.

Комплекс має унікальну запатентовану технологію, яка дозволяє моментально змінювати положення не тільки вертикальних і горизонтальних ліній перфорації, але також схеми різу та фальцювання. Зміна роботи з 12-сторінкового зошита на 18-сторінковий зошит відбувається автоматично та на повній швидкості.

Унікальною особливістю рішення Libra One є можливість мінімізації відходів паперу шляхом зменшення розміру останнього зошита. Залежно від кількості сторінок у конкретному книжковому блоці, останній зошит може бути скорочений до 8 або 12 сторінок, тим самим істотно скорочуючи кількість порожніх аркушів наприкінці кожної книги.

Лінійка рішень для виробництва заздалегідь проклеєних книжкових блоків:

• Змінний розмір зошитів;
• Зміна спусків смуг на повній швидкості;
• Швидкість роботи до 130 м/хв

ПОДІЛИТИСЯ:

[ishare_buttons]

    Монастирський
    Сергій Володимирович

    +380503322194

    Заповніть заявку

    прізвище ім'я

    Назва організації

    місто, адреса

    Електронна пошта

    телефон

    предмет запиту